У БПП прокоментували рішення суду щодо ПриватБанку

У БПП прокоментували рішення суду щодо ПриватБанку

Укрінформ
Заступник глави парламентської фракції "Блок Петра Порошенко" Олексій Гончаренко прокоментував рішення Окружного адміністративного суду Києва, який визнав націоналізацію ПриватБанку незаконною.

Про це Гончаренко написав у Facebook.

"Навіщо чекати до виборів, якщо можна вже починати будувати приватівську Україну? Сьогодні Окружний адміністративний суд Києва визнав націоналізацію ПриватБанку "незаконною". Як там було на бордах у кандидата в президенти Зеленського, «закінчується епоха жадібності»? Власне, як я розумію, починається епоха роздачі державних коштів і активів?"- прокоментував Гончаренко.

Він додав, що є можливість "запобігти реваншу" і закликав не "опускати руки".

Читайте також: Нацбанк оскаржить рішення суду щодо ПриватБанку

"Не опускаємо руки. У нас є ще 21 квітня. І можливість запобігти реваншу. Йдемо на вибори, голосуємо і готуємося до боротьби. В остаточному підсумку, переможе Україна, а не женевські попутники", - написав народний депутат.

Як повідомлялося, окружний адміністративний суд міста Києва у четвер, розглянувши в судовому засіданні справу за позовом бізнесмена Ігоря Коломойського до НБУ, Кабінету міністрів, Фонду гарантування вкладів фізичних осіб та Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку, визнав незаконною націоналізацію ПриватБанку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-