Коломойський збирається повернутися - ЗМІ

Коломойський збирається повернутися - ЗМІ

Укрінформ
У разі перемоги Володимира Зеленського на виборах Президента Ігор Коломойський повернеться до України.

Про це олігарх сказав в інтервʼю програмі “Схеми”, передає Радіо Свобода.

“Ну, я і так планував раніше повернутися, але там зараз всілякі випадки. Щоб не було передвиборчих якихось… У мене були плани повернутися в Україну між першим і другим туром, і ще до першого туру. Але через те, що така гостра політична боротьба… І щоб не вносити метушню й переполох, я вирішив тут спокійно відсидітись і не дратувати нікого в Україні”, - розповів Коломойський.

Окрім того, журналісти “Схем” зʼясували, що останніми днями із Коломойським, який зараз мешкає в Ізраїлі, зустрічалися відомі українські політики — і чинні, і колишні.

Зокрема, біля офісу олігарха та його помешкання помітили народного депутата і одного з керівників групи "Відродження" Віталія Хомутинніка і його колегу Андрія Шипка. Сюди ж таки навідувалися мер Харкова Геннадій Кернес і бізнесмен Павло Фукс, а також Едуард Ставицький – екс-міністр енергетики та вугільної промисловості за президентства Віктора Януковича.

До того ж “Схеми” встановили, що 14 лютого приватним літаком із Тель-Авіва до Києва прилетів народний депутат Сергій Льовочкін. А днем раніше, 13 лютого, Ігор Коломойський якраз святкував в Ізраїлі свій 56-й день народження.

Читайте також: Швейцарське ТБ зацікавилося контактами Зеленського з Коломойським

“Схеми” звернулися до самого Ігоря Коломойського по коментар стосовно мети візитів згаданих осіб до бізнес-центру, де розташовується його офіс, і до нього додому.

​“Олігарх підтвердив, що до нього приїжджали депутати із групи “Відродження”. Але зустріч із мажоритарником Шипком він пояснив своїми локальними бізнесовими інтересами на окрузі... ​А на зустрічі з Хомутинніком, за словами олігарха, обговорювали перспективи партії “Відродження” – до якої, зазначив Коломойський, він ніколи не приховував симпатій”, - зазначається в матеріалі.

Приїзд Кернеса Коломойський пояснив простим бажанням разом випити каву.

А щодо візиту Льовочкіна він зауважив: “Це і для мене було велике здивування. Тобто, я в нього ніколи не був на дні народження, а він у мене, здається, один раз за весь час – коли мені було 55, і тут він приїхав на день народження. Ну, він прийшов із Палицею разом... Багато людей було. Тому коли Палиця говорить, що Льовочкін приїхав до Ізраїлю, я кажу: ну, добре. Я йому подзвонив і кажу, що в мене день народження. Так що, приходь, уже раз ти тут опинився, так і на день народження приходь. Він прийшов. Ми гарно провели час. Весело”.

.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-