Жванія заявляє, що не подавав позову щодо Порошенка

Жванія заявляє, що не подавав позову щодо Порошенка

Укрінформ
Екс-депутат ВР Давид Жванія заявляє, що не подавав позову до суду з вимогою заборонити виїзд за кордон Президентові Петру Порошенку та іншим високопосадовцям протягом року після парламентських та президентських виборів.

Про це інформує УП.

"Я спростовую, ніякого позову я не подавав. У цьому дурдомі я брати участі не хочу", - цитує Жванію видання.

Як зазначається, колишній народний депутат додав, що зателефонував до Окружного адміністративного суду Києва, який опублікував відповідну інформацію.

За словами Жванії, він запитав, яким чином на сайті суду з’явилася заява від його імені, яка не підписана. Однак там йому відповіли, що вже не працюють.

Читайте також: Жванія просить суд заблокувати виїзд з країни вищому керівництву - на рік після виборів

"Я зранку буду звертатися до суду, щоб вони пояснили, яким чином з’явився (позов – ред.). Вони пояснили, що це поштою хтось направив, і вони оприлюднили на сайті, а я ніякої позовної заяви не відправляв", - стверджує Жванія.

"Позов не зареєстрований, він не має номера, вони просто вивісили на сайт, що така заява є, підписів немає, це просто хаос. Якби я подавав таку заяву, так я би вийшов і сказав про це. Це дуже серйозна заява для того, щоб це поштою відправляти у суд", - наводить слова екс-депутата УП.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-