Парубій: Ми стоїмо на порозі гібридного реваншу

Парубій: Ми стоїмо на порозі гібридного реваншу

Відео
Укрінформ
Голова Верховної Ради Андрій Парубій заявив, що Україна зараз на порозі гібридного реваншу, коли всі завоювання хочуть нівелювати.

Про це він заявив під час Години запитань до уряду під час обговорення резолюції ПАРЄ, яка має на меті спростити процедуру зняття санкцій з російської делегації в Асамблеї, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я хочу всім повідомити, колеги, що не тільки в Брюсселі, а й в Україні, тут, в нашій державі, ми стоїмо на порозі гібридного реваншу. Коли нам хочуть всі завоювання, які зробила Україна, нівелювати: НАТО - через референдум, культуру мову, територію - за дужки", - наголосив Парубій.

Читайте також: Парубій назвав Зеленського "модернізованою версією Януковича"

Він також звернувся до народних депутатів із запитанням.

"І в мене звернення теж до всіх - що ми зробили для того і що кожен з нас робить для того, щоб цього реваншу не допустити? Не в Брюсселі, а тут, у Києві, в серці України", - зазначив Голова ВР

Як повідомляв Укрінформ, ПАРЄ у середу провела дебати та проголосувала за терміновою процедурою резолюцію, ухвалення якої має за мету спростити процедуру зняття санкцій з російської делегації в Асамблеї. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-