Насіров позивається до Кабміну

Насіров позивається до Кабміну

Укрінформ
Колишній голова ДФС Роман Насіров позивається до Кабміну через оголошення конкурсів на посади очільників митної та податкової служб.

Відповідна інформація оприлюднена на сайті Окружного адмінсуду Києва.

"До Окружного адміністративного суду міста Києва надійшов позов від Романа Насірова до Кабінету міністрів України щодо оголошення конкурсів на посади очільників Державної митної служби та Державної податкової служби", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що Насіров у своїх позовних вимогах просить суд визнати протиправними та нечинними Розпорядження КМУ "Про оголошення конкурсу на зайняття вакантної посади голови Державної митної служби України" та "Про оголошення конкурсу на зайняття вакантної посади голови Державної податкової служби України".

Наразі суд вирішує питання про відкриття провадження у даній адміністративній справі.

Як повідомляв Укрінформ, у березні 2019 року Кабінет міністрів ухвалив рішення щодо оголошення конкурсу на посади голови Державної податкової служби та голови Державної митної служби. Конкурс буде проведений 16 квітня 2019 року.

Читайте також: Суд візьметься за позов Насірова до глави Мін’юсту

Як відомо, 18 грудня 2018 року Кабмін постановив утворити Державну податкову службу України та Державну митну службу України, реорганізувавши Державну фіскальну службу шляхом поділу.

Раніше Окружний адмінсуд Києва відкрив провадження за позовом екс-голови ДФС України Романа Насірова до міністра юстиції Павла Петренка щодо визнання протиправними дії з організації виконання запиту суду про арешт коштів за межами України. У лютому 2019 року Шевченківський районний суд задовольнив клопотання Спеціалізованої антикорупційної прокуратури про арешт майже 300 тис. доларів, які перебували на британських рахунках екс-голови ДФС України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-