Суд розгляне позов депутата-радикала до Парубія

Суд розгляне позов депутата-радикала до Парубія

Укрінформ
Окружний адмінсуд Києва відкрив провадження за позовом народного депутата від фракції Радикальної партії Олега Ляшка Віктора Вовка до Голови Верховної Ради Андрія Парубія.

Про це повідомляє прес-служба суду.

"Окружний адміністративний суд міста Києва відкрив провадження у справі за позовом народного депутата Віктора Вовка до Голови Верховної Ради України Андрія Парубія щодо непризначення керівника Апарату Верховної Ради", - ідеться у повідомленні.

Зазначається, що суд розглядатиме справу за правилами спрощеного позовного провадження без повідомлення (виклику) сторін.

У прес-службі суду пояснили, що спрощене позовне провадження призначене для розгляду справ незначної складності та інших справ, для яких пріоритетним є швидке вирішення справи.

Читайте також: Парубій: Будь-які спроби оскаржити результати виборів виглядають жалюгідними

Раніше повідомлялося, що депутат Вовк у своїх позовних вимогах просить суд визнати протиправною бездіяльність Голови ВР, яка полягає у не визначенні кандидатури на посаду керівника апарату та не поданні відповідної пропозиції парламенту.

Як відомо, керівник апарату Верховної Ради призначається на посаду і звільняється з посади Верховною Радою за поданням Голови Верховної Ради. Наразі в Апараті ВР офіційно немає керівника - лише перший застуупник - керуючий справами Петро Боднар.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-