За фактом перельоту Медведчука і Бойка до Москви відкриють кримінальну справу - ГПУ

За фактом перельоту Медведчука і Бойка до Москви відкриють кримінальну справу - ГПУ

Укрінформ
За фактом незаконного перельоту голови політради партії "Опозиційна платформа - За життя" Віктора Медведчука і кандидата в Президенти України Юрія Бойка до Москви у середу, 27 березня, буде зареєстроване кримінальне провадження.

Про це повідомив під час засідання уряду генпрокурор Юрій Луценко.

"Сьогодні буде зареєстроване кримінальне провадження про незаконний перетин кордону", - сказав він.

Луценко додав, що у нього є питання не лише до посадовців Державіаслужби, які пропустили літак з Медведчуком і Бойком до Москви, але і до працівників Державної прикордонної служби України.

"Питання є не тільки до Державіаслужби, а й до Прикордонної служби, яка пропустила згаданих осіб всупереч встановленого порядку. Тим не менше, провадження буде зареєстроване і законна реакція не забариться", - зазначив генпрокурор.

Читайте також: Клімкін прокоментував "вояж" Бойка і Медведчука до Москви

Як повідомлялося, народний депутат України, кандидат у Президенти Юрій Бойко минулого тижня зустрівся з прем'єр-міністром Росії Дмитром Медведєвим у його резиденції в Горках. Участь у зустрічі взяли також голова політради партії "Опозиційна платформа - За життя" Віктор Медведчук та голова правління російського газового монополіста - ВАТ "Газпром" Олексій Міллер.

Після початку агресії РФ проти України у 2014 році між країнами було припинене пряме авіасполучення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-