Україна не використовуватиме ракети, якщо РФ не змусить - Порошенко

Україна не використовуватиме ракети, якщо РФ не змусить - Порошенко

Укрінформ
Україна не збирається використовувати ракети для нападу на будь-кого, якщо Росія не змусить нашу державу захищатися.

Про це Президент України Петро Порошенко сказав у вечірньому ефірі телеканалу “Україна”, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Ми не збираємо застосовувати ракетні технології для нападу, але відповідатимемо. Якщо агресія буде продовжена і буде завдано удару по Україні, то збільшення радіусу потужності, точності, звичайно, підвищить ціну, яку агресор заплатить за свої авантюрні та безвідповідальні рішення. До речі, народ України повністю підтримує, що наша зброя має удосконалюватися, а на озброєння ЗСУ мають надходити новітні в тому числі і ракетні технології”, - сказав Порошенко.

Читайте також: Порошенко: Після виборів порушимо питання про миротворців ООН і "Нормандський формат"

Загалом він високо оцінює стан української армії. Глава держави вважає, якби вона була такою у 2014 році, то ситуація могла би скластися інакше . "Якщо, не дай Боже, зараз хтось вирішить спробувати перевірити на міцність українську армію і українську державу, навіть якщо це буде РФ, яка вирішить продовжити наступ, або ті десятки дивізій приймуть рішення перетнути кордон, ціна, яку Росія заплатить за цю авантюру буде незрівнянно вищою, ніж ціна, яка була у 2014 році”, - сказав він.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-