Посол США Йованович має мою повну підтримку - Порошенко

Посол США Йованович має мою повну підтримку - Порошенко

Укрінформ
Україна високо цінує відносини стратегічного партнерства із Сполученими Штатами Америки і вклад посла США в Україні Марі Йованович у розвиток українсько-американських відносин.

Про це заявив Президент Петро Порошенко у виступі на урочистостях з нагоди 27-ї річниці створення Служби безпеки України, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Україна високо цінує відносини стратегічного партнерства із Сполученими Штатами Америки на засадах чіткої двопартійної підтримки. Наші відносини з Вашингтоном ще ніколи не були настільки ефективними, предметними, як сьогодні. І як глава держави я особисто доклав до цього значних зусиль і дуже ціную цей справді важливий актив нашої міжнародної політики", - сказав Порошенко.

Читайте також: Заяви Луценка щодо Йованович неправдиві – Держдеп США

У цьому контексті він відзначив важливу роль посла Сполучних Штатів Америки в Україні Марі Йованович у справі просування українсько-американських відносин.

"Я наголошую: вона як представник США, як держави і президента США Дональда Трампа, великого друга України і великого мого друга, має повну мою підтримку", - акцентував глава держави.

Як повідомлялося, генпрокурор Юрій Луценко в інтерв'ю виданню The Hill заявив, що посол США в Україні Марі Йованович дала йому список людей, яких попросила "не переслідувати". Також Луценко заявив, що розслідує втручання з України у вибори в США на користь Клінтон.

У Державному департаменті США заявили, що твердження генерального прокурора України не відповідають дійсності і мають на меті заплямувати репутацію посла Йованович.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-