НАЗК знайшло порушення у звітах семи партій за ІV квартал минулого року

НАЗК знайшло порушення у звітах семи партій за ІV квартал минулого року

Укрінформ
Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) виявило порушення у семи звітах політичних партій за ІV квартал 2018 року.

Про це НАЗК інформує у Facebook.

“НАЗК затвердило 110 висновків за результатами аналізу звітів політичних партій за ІV квартал 2018 року, у 7 звітах виявлено порушення”, - ідеться в повідомленні.

Зокрема, повідомляється, що за результатами аналізу виявлені порушення у Звітах семи партій: Європейська ліберальна партія, Партія заробітчан України, «Нова демократія», Демократична партія угорців України, «Республіка», «Сам за себе», «Справа».

У НАЗК інформують, що висновки щодо цих партій включають інформацію про порушення порядку подання Звіту політичної партії, за що передбачена відповідальність за ст. 212-21 КУпАП.

Читайте також: До НАЗК вже надійшло понад 370 тисяч декларацій

Також повідомляється, що висновки підготовлені за результатами аналізу Звітів політичних партій, які не є одержувачами коштів, виділених з держбюджету на фінансування статутної діяльності. При цьому наголошується, що тільки 3 висновки із затверджених 110 сформовані за Звітами політичних партій, які здійснювали діяльність у звітному періоді.

Загалом, повідомляють у відомстві, за ІV квартал 2018 року до НАЗК надійшли 276 звітів політичних партій про майно, доходи, витрати та зобов'язання фінансового характеру.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-