Відносини між Україною і США вийшли на новий рівень - Климпуш-Цинцадзе

Відносини між Україною і США вийшли на новий рівень - Климпуш-Цинцадзе

Укрінформ
Іванна Климпуш-Цинцадзе запевнила у Вашингтоні, що Україна готова робити значний внесок у зміцнення системи колективної безпеки

Як повідомляє Урядовий портал, про це віце-прем’єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Іванна Климпуш-Цинцадзе заявила на зустрічі у Вашингтоні з в.о. помічника держсекретаря США з питань Європи та Євразії Майклом Мерфі.

«Україна може бути не тільки отримувачем, а й сама готова робити значний внесок у зміцнення системи колективної безпеки», – сказала вона.

Віце-прем'єр також наголосила на важливості підтримки США у питанні приєднання України до Програми посилених можливостей НАТО, а також в інших питаннях.

Читайте також: Климпуш-Цинцадзе: "У Раді Європи обговоримо план дій для України"

Окрему увагу сторони приділили питанню розробки та виконання Річної національної програми під егідою Комісії Україна - НАТО. Позитивно було відзначено нові підходи до її формування та інноваційне впровадження у цьому році показників ефективності та виконання, що дозволить  якісніше проводити моніторинг результатів реалізації програми.

«США залишаються одним із головних стратегічних партнерів України. Сучасні відносини між нашими країнами вийшли на новий якісний рівень, і ми готові всебічно розширювати співпрацю зі Сполученими Штатами», – зазначила Климпуш-Цинцадзе.

«Сполучені Штати підтримують Україну і прагнуть до посилення і поглиблення справжніх партнерських відносин», – запевнив Мерфі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-