Американський професор радить, як українцям відсіяти

Американський професор радить, як українцям відсіяти "непридатних" кандидатів

Відео
Укрінформ
Василь Тарас - родом із Рівного. Понад 20 років мешкає за кордоном, здебільшого "між США і Канадою".

Він - професор міжнародного бізнесу в Університеті Північної Кароліни, США, а у вільний від роботи час "грається" в політику. Тож придумав, як каже, "простеньку формулу "ХЗЗ" для первинного відбору кандидатів".

"Після чергової сварки з колегами щодо того, за кого варто голосувати, а за кого ні, я подумав, що варто один раз пояснити логіку вибору людини. Або принаймні пояснити, хто підходить, а хто ні", - розповів він UkrinformTV.

Рівнянин вважає, що "найбільша проблема в тому, що люди, обираючи президента, очікують від нього змін. Але коли обирають, то дивляться, умовно, "красівий" він чи не "красівий". Вміння говорити, зовнішній вигляд, харизма, на жаль, відіграють більшу роль, аніж програма й можливість цю програма втілити".

Василь Тарас пропонує кілька критеріїв, які можуть допомогти відсіяти "непридатних" кандидатів. Для цього використовує формулу під назвою ХЗЗ: "Хоче, Знає, Зможе".

У такий спосіб науковець пропонує розглянути кожного кандидата. Якщо в якомусь пункті щодо нього виникає сумнів – ставиться нуль. І, за принципом множення, інші результати не мають значення, адже в загальному заліку виходить нуль, і такий кандидат відпадає. Свою "жартівливу", як він каже, формулу Василь Тарас пропонує використати принаймні для первинного відбору кандидатів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-