Європарламент готовий і далі підтримувати Київ у виконанні “асоціації” — Гармс

Європарламент готовий і далі підтримувати Київ у виконанні “асоціації” — Гармс

Укрінформ
Європейський парламент готовий продовжувати підтримку України у виконанні Угоди про асоціацію в умовах, коли країна готується до виборів.

Про це депутат Європейського парламенту Ребекка Гармс сказала під час спільного з Головою Верховної Ради Андрієм Парубієм та Прем’єр-міністром України Володимиром Гройсманом брифінгу у Києві, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“У цей період виборів в Україні Європейський парламент стоїть напоготові, щоб продовжувати свою підтримку у виконанні Угоди про асоціацію. І та переконлива більшість, яка днями проголосувала за зміни до Конституції щодо євроатлантичних прагнень України, наочно продемонструвала, що жодні кампанії проти не зможуть завадити Україні рухатися цим шляхом”, - сказала Гармс.

Читайте також: НБУ виконав усі заплановані на 2018 рік заходи у сфері європейської інтеграції

За її словами, після втечі Януковича та подій на Майдані, окупації Криму та частини Донбасу нова українська влада поставила перед собою амбітні цілі і долає перешкоди на шляху до них. Тож у Європарламенті постійно ведеться діалог про те, що ще можна зробити для того, щоб Україна виграла битву за реформи.

“Звичайно, підписуючи Угоду про асоціацію, ми були занадто оптимістичними і думали, що тепер все буде дуже добре, але вже бачимо, що це забере трохи більше часу”, - зауважила політик.

Водночас, вона висловила оптимізм щодо подальшого розвитку країни.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-