Порошенко обговорив із Грібаускайте загрози втручання Росії у вибори

Порошенко обговорив із Грібаускайте загрози втручання Росії у вибори

Укрінформ
Президент Петро Порошенко обговорив із Президентом Литви Далею Грібаускайте виклики, пов'язані з втручанням Росії у виборчі процеси в обох країнах, та протидію іншим загрозам.

Про це йшлося на зустрічі лідерів у рамках Всесвітнього економічного форуму в Давосі, повідомляє прес-служба глави держави.

“Було також обговорено виклики, пов’язані з втручанням Росії у виборчі процеси в Україні та Литві та шляхи протидії існуючим загрозам”, - ідеться в повідомленні.

Крім того, учасники зустрічі відзначали необхідність подальшого консолідованого міжнародного тиску на Росію у відповідь на акт агресії російських військових проти українських кораблів у районі Керченської протоки та захоплення в полон українських моряків.

Читайте також: Геращенко розказала, як пройшли "азовські" дебати в ПАРЄ

Порошенко висловив вдячність за послідовну підтримку України з боку Литви та значні особисті зусилля у цьому Грібаускайте. Він подякував литовській стороні за допомогу для Донбасу та українського Приазов’я, які страждають від російської агресії.

Президент також подякував за рішучу позицію Литви щодо необхідності запровадження нового “азовського пакету” санкцій ЄС проти Росії.

Як повідомлялося, Президент Петро Порошенко 23-24 січня перебуває з робочим візитом у Давосі (Швейцарія).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-