Новий глава ОБСЄ прибув в Україну і зустрівся з Полтораком

Новий глава ОБСЄ прибув в Україну і зустрівся з Полтораком

Фото
Укрінформ
Словацька Республіка, яка нині головує в ОБСЄ, підтримує суверенітет, територіальну цілісність, незалежність України та одним з пріоритетних питань в роботі визначає розв'язання кризи на сході України.

Про це заявив міністр оборони України Степан Полторак під час зустрічі з міністром закордонних та європейських справ Словацької Республіки Мірославом Лайчаком, який головуватиме в ОБСЄ в 2019 році, повідомляє прес-служба оборонного відомства.

“Особливо хочу подякувати за визначення питання "розв’язання кризи в Україні та довкола неї" одним із ключових завдань для ОБСЄ у 2019 році", — сказав Полторак.

Читайте також: Військова розвідка оцінює рівень загрози з боку РФ як "високий"

Зазначається, що український міністр оборони обговорив з Мірославом Лайчаком успішне співробітництво між оборонними відомствами України та Словацької Республіки, зокрема в частині щодо налагодження воєнно-політичного діалогу, регіонального співробітництва, участі Словацької Республіки у трастових фондах НАТО на підтримку України з протимінної діяльності, а також медичної реабілітації військовослужбовців Збройних сил України.

Фото: Міноборони

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-