Насіров наполягає, що відучора очолює ДФС

Насіров наполягає, що відучора очолює ДФС

Укрінформ
Роман Насіров заявляє, що з 27 грудня повернувся на посаду голови Державної фіскальної служби України.

Про це він написав у Фейсбуці.

“Виконуючи рішення суду, я, Насіров Роман Михайлович, вчора приступив до здійснення повноважень голови Державної фіскальної служби України, про що в установленому законом порядку був виданий наказ. Таким чином, з 27 грудня 2018 року я на законних підставах обіймаю посаду голови ДФС України”, - зазначив він.

Насіров наполягає, що будь-які заяви “окремих осіб” про те, що для поновлення на посаді необхідне розпорядження Кабінету Міністрів України, є неправомірними. Таке розпорядження необхідне лише при призначенні або звільненні голови ДФС України, стверджує він.

Читайте також: Насіров приходив у ДФС, але кабінет не захоплював і керівником не став – прес-служба

“Додатково повідомляю що вчора, 27 грудня 2018 року, окремими особами в соцмережах і ЗМІ була поширена недостовірна інформація щодо голови ДФС України, яка не відповідає дійсності і яка навмисно спотворює конституційні підстави поновлення мене на посаді голови ДФС України. Крім того, жодні особи не уповноважені головою ДФС України висловлювати позицію від імені ДФС України”, - додав Насіров.

Нагадаємо, прес-секретар ДФС Наталя Непряхина підтвердила, що Насіров приходив 27 грудня у відомство, але “силою кабінет не захоплював” і очільником ДФС не став. “Керівником ДФС є Олександр Власов, призначений на посаду Кабміном 5 вересня 2018 року”, - наголосила вона.

Як повідомляв Укрінформ, окружний адміністративний суд міста Київ 11 грудня поновив Насірова на посаді голови Державної фіскальної служби та зобов'язав виплатити йому заробітну плату за час вимушеного прогулу починаючи з 2 лютого 2018 року.

У Кабміні заявили, що подадуть апеляцію на це рішення Окружного адмінсуду Києва.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-