РНБО залишила в силі обмеження в’їзду для чоловіків із РФ віком 16-60 років

РНБО залишила в силі обмеження в’їзду для чоловіків із РФ віком 16-60 років

Укрінформ
Рада національної безпеки та оборони (РНБО) продовжила дію обмежувальних заходів щодо в’їзду до України чоловіків - громадян Росії віком від 16 до 60 років.

Про це повідомив перший заступник міністра внутрішніх справ Сергій Яровий, передає прес-служба МВС.

«Беручи до уваги складну безпекову ситуацію, усі органи системи МВС продовжують працювати у посиленому варіанті несення служби. В тому числі, рішенням РНБО продовжено дію обмежувальних заходів Держприкордонслужби щодо в'їзду до України чоловіків - громадян Росії», - сказав він.

Читайте також: РНБО запровадила нові санкції проти Росії

Також Яровий розповів, що під охороною поліції перебувають 1489 об’єктів, з них 188 взяли під охорону від початку воєнного стану.

«У тому числі 123 особливо важливі, 39 судів та інших органів і установ судової системи. Крім того, поліцією забезпечена охорона та оборона 13 портів на Чорному та Азовському морях. Національна гвардія забезпечила охорону 161 державного об’єкта, дипломатичних представництв та консульських установ, було задіяно 1239 військовослужбовців», - додав він.

Читайте також: Радбез рекомендує продовжити посилену охорону кордону з РФ

Як раніше повідомлялося, Рада національної безпеки та оборони України на засіданні 26 грудня запровадила нові санкції проти Росії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-