Гриценко, Томенко і Катеринчук об'єднали свої політсили

Гриценко, Томенко і Катеринчук об'єднали свої політсили

Фото, відео
Укрінформ
Лідер партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко, глава партії "Громадський рух "Рідна країна" Микола Томенко і голова Європейської партії України Микола Катеринчук заявили про об'єднання сил напередодні виборів.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Для нашої команди найголовніше змінити порядок денний і боротися не між собою, не якимись командами, а боротися за Україну. Ми втрьох пройшли шлях двох Майданів, і зараз об'єднуватись проти когось неправильно, треба об'єднуватись за цінності, за програму, за країну. Тому наша команда, коли запропонувала таке об'єднання, знайшла реальний відгук у команді Гриценка. Ми знаємо давно один одного, і наша команда прийняла рішення підтримати Анатолія Гриценка на президентських виборах і, об'єднавши команди, рухатися спільно на парламентські і місцеві вибори", - зазначив Томенко.

Читайте також: Депутат Чумак очолив передвиборчий штаб Гриценка

Сам Гриценко наголосив на спільному баченні проблем, які стоять перед країною, і шляхів виходу з кризи. "У нас однакове розуміння економічного пакету реформ, які треба здійснити, безпекового та інші спільні цінності", - заявив Гриценко.

Гриценко, Томенко і Катеринчук об'єднали свої політсили / Фото: Данііл Шамкін, Укрінформ

Раніше лідер руху "Хвиля" Віктор Чумак оголосив про об'єднання з командою Анатолія Гриценка і очолив його передвиборчий штаб.

Чергові президентські вибори в Україні заплановано на 31 березня 2019 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-