В Україні немає жодного політика без негативного рейтингу – Президент

В Україні немає жодного політика без негативного рейтингу – Президент

Укрінформ
В Україні сьогодні немає жодного політика, який не мав би негативного рейтингу, і різниця у цих показниках дуже незначна.

Про це заявив Президент Петро Порошенко на прес-конференції, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Щодо негативних рейтингів та інших речей я хочу вам наголосити, що, на жаль, зараз в Україні немає жодного політика, який би не мав негативного рейтингу. У нас на сьогоднішній день, на жаль, ситуація така, що всі політики мають негативний рейтинг, і відмінність – це 1-2-3 відсотки", - сказав Порошенко.

Він додав, що якби під час своєї президентської каденції турбувався лише про рейтинги, то нічого не робив би.

У цьому контексті Президент акцентував, що Україна зараз є активним суб’єктом міжнародної політики, а рейтинги Світового банку та оцінки міжнародних фінансових організацій щодо діяльності української влади значно відрізняються від того, що висвітлюється всередині України.

Стосовно офіційного підтвердження наміру балотуватися на другий термін, Порошенко зазначив, що зараз не готовий це зробити, бо в нас немає виборчої кампанії.

"Якщо буде прийнято таке рішення, що це буде окрема нагода, де ви будете мати можливість це обговорити", - пообіцяв Порошенко.

Читайте також: Порошенко: Медведчука уже півроку немає на перемовинах у Мінську

На запитання, що він робитиме, якщо його повторно не оберуть Президентом, він відповів: "Я дуже довіряю українському народу, і я впевнений в його відповідальному виборі, тож якщо я прийму рішення балотуватися, і якщо так трапиться, що буде хтось (наступним Президентом — ред.) більш достойним, я буду йому допомагати".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-