Посольство США прокоментувало поновлення Насірова на посаді

Посольство США прокоментувало поновлення Насірова на посаді

Укрінформ
Судове рішення про поновлення Романа Насірова на посаді голови Державної фіскальної служби свідчить про недосконалість судової та антикорупційної реформ в Україні.

Про це повідомило у Twitter посольство США в Україні

"Український народ заслуговує на урядовців, які не зловживають своїми посадами, а також на ефективну, справедливу судову систему, яка може притягати до відповідальності впливових осіб. Якщо вчорашнє рішення стосовно Насірова таке, як повідомляється, це означало б, що судова і антикорупційна реформи України далекі від досконалості", - зазначили у диппредставництві.

У посольстві запевнили, що, як і раніше, віддані співпраці з народом України та антикорупційними інституціями задля боротьби з корупцією на всіх рівнях суспільного життя.

Читайте також: Кабмін оскаржить відновлення Насірова на посаді

Як повідомлялося, Окружний адміністративний суд Києва 11 грудня поновив Насірова на посаді голови Державної фіскальної служби та зобов'язав виплатити йому заробітну плату за час "вимушеного прогулу" починаючи з 2 лютого 2018 року, відколи Кабмін ухвалив звільнити посадовця.

Представник уряду у Верховній Раді Вадим Денисенко поінформував, що Кабмін подасть апеляцію на рішення суду про поновлення Насірова, який обвинувачується у причетності до розкрадання 2 млрд грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-