Росіяни брехали про Солсбері, брешуть і про Азов - Порошенко

Росіяни брехали про Солсбері, брешуть і про Азов - Порошенко

Укрінформ
Окрім зовнішньої агресії з боку Росії та як наслідок запровадження воєнного стану в Україні, є ризики активного підспівування Москві популістів всередині країни.

Про це заявив Президент України Петро Порошенко.

"Зараз крім воєнного стану, крім загрози агресії, у нас є ще й ризики активного підспівування Москві наших популістів. Сьогодні Путін проголосив, що розстріл українських кораблів це провокація української влади. Однак потім думаєш, чекай, а коли були події Солсбері, хіба ж вони по іншому говорили, так само брешуть. Нам це все зрозуміло, а як це переспівують окремі політичні партії, які вчора на окремих каналах намагались довести, що українці самі винні, мовляв, для чого туди послали свої кораблі", - сказав Порошенко.

Він наголосив, що це наше море і наші порти. 

Читайте також: НАТО може захистити Чорне море й Азов від російської окупації - Порошенко

"Ми ніколи не будемо питати дозволу як нам ходити по своїй території", - наголосив Президент.

Як повідомляв Укрінформ, 25 листопада спецпризначенці Росії обстріляли і захопили три українські кораблі у Керченській протоці та 24 моряків. Верховна Рада 26 листопада ухвалила закон "Про затвердження указу Президента України "Про введення воєнного стану в Україні" на 30 днів у 10 областях у зв'язку з агресією Росії в Азовському морі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-