Путін відверто підігрує деяким кандидатам у президенти України - Геращенко

Путін відверто підігрує деяким кандидатам у президенти України - Геращенко

Укрінформ
Президент РФ Володимир Путін не хоче спілкуватися з Президентом Петром Порошенком, зокрема про долю політв'язнів чи заручників, зате відверто підігрує іншим потенційним кандидатам у президенти України.

Про це повідомила у Facebook перший заступник Голови Верховної Ради Ірина Геращенко, коментуючи заяву Путіна, який назвав спробу Порошенка зв'язатися з ним "комбінацією на догоду передвиборній кампанії".

"Путін зате бере участь у виборчих кампаніях інших українських кандидатів в президенти й відверто їм підігрує. Читають мантри з одної методички про "Порошенко напав на Азов". Тому не хоче говорити з діючим Президентом про долю моряків, заручників, припинення вогню на Донбасі і Крим", - зазначила вона.

Геращенко також повідомила, що для неї очевидно: "майбутні вибори в Україні набирають дуже чітких рис: вибір між Порошенком і Путіним. Яким би прізвищем на -ко, - чук чи -ський не прикривався Путін в Україні".

Раніше у середу Путін назвав спробу Порошенка зв'язатися з ним "комбінацією на догоду передвиборній кампанії".

Як повідомляв Укрінформ, 2 грудня Президент Порошенко заявив, що президент РФ Путін проігнорував його запит на телефонну розмову щодо нападу на українські кораблі в Азовському морі.

Читайте також: У США бачать активні спроби РФ втрутитися у вибори в Україні

Прикордонні кораблі Російської Федерації 25 листопада вчинили агресивні дії проти українських кораблів, які здійснювали плановий перехід з порту Одеса до порту Маріуполь. Російські спецпризначенці обстріляли й захопили три українські кораблі у Керченській протоці, а також 24 моряків.

26 листопада Верховна Рада України ухвалила Закон "Про затвердження Указу Президента України "Про введення воєнного стану в Україні" на 30 днів у десяти областях.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-