Опозиція назвала воєнний стан

Опозиція назвала воєнний стан "штучним" і пішла з Погоджувальної ради - Геращенко

Укрінформ
Перший заступник Голови Верховної Ради Ірина Геращенко повідомила, що на засіданні Погоджувальної ради опозиціонери заявили про "штучний характер воєнного стану" і покинули засідання.

Про це Геращенко написала на своїй сторінці у Facebook.

"Опозиція справа і зліва в один голос заявила про... штучний характер воєнного стану. Що це Порошенко напав на Азов. І пішли з погоджувальної... В залі залишилися тільки керівники БПП і НФ, жодного іншого керівника фракції і навіть представників фракцій. Перед цим опозиція затято розповідала, що має робити президент, нарізала йому завдань. Звернула увагу, що регламент чітко визначає - на погоджувальній раді узгоджується порядок денний сесії. Й лідери фракцій мають брати участь у формуванні порядку денного, а не лише робити політичні заяви під камери і зникати", - наголосила Геращенко.

Вона також висловила сподівання, що самі народні депутати і лідери фракцій будуть присутні на всіх засіданнях Верховної Ради.

Читайте також: Україна вимагає негайно звільнити захоплених РФ моряків без будь-якого торгу

Як повідомлялося, прикордонні кораблі Російської Федерації 25 листопада вчинили агресивні дії проти українських кораблів, які здійснювали плановий перехід з порту Одеса до порту Маріуполь. Російські спецпризначенці обстріляли й захопили три українські кораблі у Керченській протоці та 24 моряків.

26 листопада 2018 року Верховна Рада України ухвалила закон "Про затвердження Указу Президента України "Про введення воєнного стану в Україні" на 30 днів у десяти областях.

Фото: Ірина Геращенко, ФБ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-