Денісова в середу може звітувати Раді про заходи зі звільнення полонених моряків

Денісова в середу може звітувати Раді про заходи зі звільнення полонених моряків

Укрінформ
Голова Верховної Ради Андрій Парубій пропонує за необхідності у середу заслухати звіт Уповноваженого ВР з прав людини Людмили Денісової щодо вжиття заходів задля звільнення захоплених Росією українських моряків.

Про це спікер сказав під час засідання Погоджувальної ради в понеділок, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Я переконаний, що Україна має зробити все можливе, щоб українські моряки, наші військовослужбовці чимшвидше повернулися додому. Тому я попросив Уповноваженого з прав людини Людмилу Денісову провести всі необхідні заходи, і якщо буде необхідність, ми могли би у середу заслухати Уповноваженого з прав людини про хід нашої кампанії по визволенню наших моряків. І якщо буде необхідність, у середу ми зможемо її запросити для того, щоб вона могла перед парламентом прозвітувати і розповісти, що робиться для звільнення українських моряків», — сказав Парубій.

Читайте також: Захисникам досі не повідомили, хто слідчий у справі захоплених Росією моряків

Як повідомлялося, прикордонні кораблі Російської Федерації 25 листопада вчинили агресивні дії проти українських кораблів, що здійснювали плановий перехід з порту Одеса в порт Маріуполь. Російські спецпризначенці обстріляли і захопили три українські кораблі і 24 моряків.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-