Воєнний стан влада хоче використати для посилення обороноздатності - Геращенко

Воєнний стан влада хоче використати для посилення обороноздатності - Геращенко

Укрінформ
Оголошений в десяти регіонах України воєнний стан влада держави хоче використати для проведення превентивних заходів, які допоможуть посилити обороноздатність.

 Про це заявила у п'ятницю у Херсоні у виступі на засіданні Ради регіонального розвитку Херсонської області перший заступник Голови Верховної Ради України Ірина Геращенко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми хочемо, перше - через цей місяць оголошення воєнного стану, в тому числі в Херсонській області, провести превентивні заходи, які допоможуть посилити обороноздатність і безпеку... Ми хочемо використати воєнний стан також для того, щоб посилити дипломатичну підтримку України, і для того, щоб провести серйозні контрозвідувальні заходи в тих регіонах, які знаходяться в зоні особливого ризику", -  сказала Геращенко.

Читайте також: Оголошення воєнного стану допомогло мобілізувати союзників – Геращенко

При цьому вона зазначила, що питання безпеки повинно стосуватися також і безпеки для громадян України в містах, селищах і селах.

Як повідомлялося, 26 листопада 2018 року Верховна Рада України ухвалила Закон "Про затвердження Указу Президента України "Про введення воєнного стану в Україні" на 30 днів у десяти областях, зокрема Херсонській.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-