Луценко обурений, що не затримали жодного з нападників на Гриценка

Луценко обурений, що не затримали жодного з нападників на Гриценка

Укрінформ
Генеральний прокурор України Юрій Луценко обурений бездіяльністю правоохоронців, які не змогли оперативно затримати нападників на лідера партії "Громадянська позиція" Анатолія Гриценка.

Про це він заявив у телефонній розмові із силовиками Одеси, де 28 листопада невідомі в масках напали на Гриценка і його однопартійців, повідомив речник Генпрокуратури Андрій Лисенко у Facebook.

"Генеральний прокурор Юрій Луценко у телефонній розмові з місцевими силовиками висловив обурення бездіяльністю правоохоронців, які не затримали жодного з учасників нападу на соратників громадянина А.Гриценка в середмісті Одеси", - зазначив Лисенко.

На думку Луценка, такі дії представників поліції неприпустимі, враховуючи введений в області воєнний стан та складну політичну ситуацію в країні.

Читайте також: Президентські вибори: 20% українців ще не вирішили, за кого голосувати

При цьому, за інформацією Лисенка, генпрокурор висловив упевненість, що поліція швидко встановить нападників в рамках розпочатого кримінального провадження за ч.4 ст.296 (хуліганство) ККУ. А даний прикрий випадок не дозволить укотре дискредитувати правоохоронні органи області.

Як повідомлялося, 28 листопада на лідера партії "Громадянська позиція" Анатолія Гриценка та його однопартійців в Одесі напали близько 30 осіб у масках.

У результаті нападу «тітушок» значні травми отримали троє людей - двоє партійців «Громадянської позиції» та активіст. Зокрема, у одного з партійців розсічений лоб, у другого підозрюють струс головного мозку. У активіста - сильний забій голови.

Поліція відкрила кримінальну справу за ч. 4 статті 296 Кримінального кодексу України (хуліганство).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-