Родинні зв’язки не є мірилом порядності - Клімкін прокоментував

Родинні зв’язки не є мірилом порядності - Клімкін прокоментував "родовід" Прокопчука

Укрінформ
Родинні зв’язки не є мірилом порядності, а важливими є особиста позиція та патріотизм, які демонструє Постійний представник України при міжнародних організаціях у Відні Ігор Прокопчук. 

Про це написав на своїй сторінці у Facebook міністр закордонних справ України Павло Клімкін.

"Класно, що у нас в дипломатичній службі є такі патріоти, як Ігор Прокопчук. Я ніколи не розумів закидів на предмет того, що родинні зв’язки є якимось чином мірилом порядності. Важливі особиста позиція та внесок, відданість Україні та патріотизм. Ігор саме такий, ви це зрозумієте", - йдеться у коментарі до спільного фото Клімкіна з Прокопчуком.

За словами міністра, на жаль, "навколо занадто багато байдужих та корупціонерів з ідеальним родоводом". "Нічого, обов’язково прорвемося!", - додав глава МЗС, який зараз перебуває у Відні з робочим візитом. 

Читайте також: Аваков про обрання нового голови Інтерполу: Ця битва виграна!

Як повідомлялося, на посаду глави Інтерполу претендував генерал-майор російської поліції Прокопчук Олександр Васильович. Як виявилося пізніше, його молодшим рідним братом є Прокопчук Ігор Васильович, який вже вісім з половиною років очолює Постійне представництво України при міжнародних організаціях у Відні.

В МЗС України заявили, що за весь час після початку російської агресії постпред України при ОБСЄ Ігор Прокопчук не вчинив жодних дій, які могли б його скомпрометувати або завдати шкоди національним інтересам України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-