У БПП наполягають, що родинні зв'язки не заважають постпреду в ОБСЄ бути патріотом

У БПП наполягають, що родинні зв'язки не заважають постпреду в ОБСЄ бути патріотом

Укрінформ
Голова фракції БПП Артур Герасимов запевнив, що постійний представник України при ОБСЄ Ігор Прокопчук є професіоналом і патріотом, який робить усе можливе для відновлення територіальної цілісності України.

Про це він заявив під час виступу в парламенті, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Зараз намагаються роздмухати ще одну зраду стосовно постійного представника України в ОБСЄ Ігоря Прокопчука. Із цього приводу українські дипломати вже подали свою думку. У свою чергу, я як голова постійної делегації в Парламентській асамблеї ОБСЄ особисто знаю Ігоря Прокопчука як професіонала, патріота України, який робить усе можливе для відновлення територіальної цілісності України і встановлення миру”, - сказав Герасимов.

Читайте також: МЗС прокоментувало родинні зв'язки дипломата Прокопчука з кандидатом у президенти Інтерполу

Як раніше повідомляли ЗМІ, Прокопчук Ігор Васильович, молодший рідний брат кандидата на посаду глави Інтерполу генерал-майора російської поліції Олександра Васильовича Прокопчука, вже вісім з половиною років очолює постійне представництво України при міжнародних організаціях у Відні. В цілому він перебуває у закордонному відрядженні більше 10 років, до свого призначення у Відень був послом України у Литві.

У Міністерстві закордонних справ України підтвердили, що Ігор Прокопчук є братом Олександра Прокопчука, але запевнили, що за весь час після початку російської агресії він не вчинив жодних дій, які могли б його скомпрометувати або завдати шкоди національним інтересам України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-