Сюмар вибачилася за нецензурну лайку Барни на адресу журналіста

Сюмар вибачилася за нецензурну лайку Барни на адресу журналіста

Укрінформ
Голова Комітету ВР з питань свободи слова Вікторія Сюмар вибачилася за дії свого колеги по парламенту, Олега Барни, який використав нецензурну лайку у розмові з журналістом, та закликала Регламентний комітет дати оцінку його діям.

Про це вона заявила під час засідання комітету в середу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Якщо зайшла мова про Барну, то ми теж маємо висловитися з цього приводу. Я від себе і, напевно, від імені комітету, хочу вибачитися перед всіма журналістами за таких наших колег. Мені відверто за них соромно, що люди потрапили у вищий законодавчий орган країни, але не навчилися говорити без нецензурних лексики", - підкреслила Сюмар, додавши, що питання журналіста до Барни були "цілком слушні".

Також Сюмар звернулася до Регламентного комітету з проханням дати оцінку діям Барни.

Водночас на засіданні Регламентного комітету ВР було анонсовано, що викликають Барну на своє засідання у понеділок, 8 жовтня.

Читайте також: Скандал з рекламою в метро: Ситник висунув свою версію

Як повідомлялося, 2 жовтня у мережі з'явилося відео, на якому видно, як народний депутат від БПП Олег Барна в кулуарах Верховної Ради нецензурно облаяв журналіста після запитання про кнопкодавство парламентарія під час голосування у сесійній залі ВР.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-