Нардеп Мосійчук заявив, що на нього знову готують замах

Нардеп Мосійчук заявив, що на нього знову готують замах

Укрінформ
Народний депутат України Ігор Мосійчук повідомив, що у Києві діє диверсійна група, метою якої є його ліквідація.

Про це народний обранець написав на своїй сторінці у Facebook.

За словами політика, він володіє "достовірною інформацією" з Москви, з джерел близьких до ФСБ, про підготовку чергового замаху на нього. Кінець листопада Мосійчук назвав "крайньою датою" його ліквідації.

"В нашій столиці вже діє диверсійна група і, можливо, мішень – не лише я. Не знаю, чому саме я, яка мета мого вбивства, але точно знаю, що процес запущено", - зазначив депутат.

Читайте також: Мосійчук каже, що не знає про подання Холодницького щодо його недоторканності

Мосійчук додав, що і раніше знав про підготовку замаху на нього, однак отримав "ще одне підтвердження" і тепер не має стосовно цього жодного сумніву.

"Для чого я це пишу? Для того, щоб ворог знав, що нам відомі їхні плани і ми вже чекаємо на них. Можливо цей допис зупине терористів-диверсантів і це збереже комусь життя", – підсумував нардеп.

Раніше нардеп від Радикальної партії Ігор Мосійчук заявив, що один із учасників замаху на нього переховується в анексованому Криму, і Україна найближчим часом проситиме РФ про його екстрадицію.

Читайте також: ГПУ повернула до САП подання на Мосійчука

Як повідомляв Укрінформ, увечері 25 жовтня біля будівлі телеканалу "Еспресо" пролунав вибух, унаслідок якого три людини постраждали, дві загинули. Серед потерпілих народний депутат від Радикальної партії Ігор Мосійчук і політтехнолог Віталій Бала.

Загинули охоронець народного депутата і співробітник МВС України підполковник Михайло Мормиль. Цей інцидент правоохоронці кваліфікували як теракт і передали справу до СБУ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-