Замовити пресконференцію в Укрінформі

реклама

Ukraine NOW тепер має офіційно затверджений брендбук

Ukraine NOW тепер має офіційно затверджений брендбук

Блоги
Укрінформ
Все частіше айдентика Ukraine NOW з`являється, як у державних, так і в бізнес комунікаціях

Ukraine NOW тепер має офіційно затверджений брендбук. Відкриті нові горизонти для використання єдиного брендингу, його польоту та розвитку.

Ми вистояли, витримали критику, образи, отримали Red Dot та продовжили й будемо працювати в цьому напрямі, складаючи маленькі перемоги у велику #ПЕРЕМОГА. Радує і надихає, що все частіше айдентика з`являється, як у державних, так і в бізнес комунікаціях. Нас підтримали відомі експерти, лідери думок, підприємці, велика дяка Roman TychkivskyyYuliya TychkivskaOksana VelychkoYaroslav YurchyshynMariya Golub, ACC Maryna Rymarenko, IT асоціація Ukraine Yaroslav Kutovoy, UFW, Unit.City, Максим Бахматов, Film.ua Elena Kalnaya, Gastrofamily, Vintage Ольга ШевченкоArtem BelenkovЛера Бородина і багато, багато інших, за що їм респект та величезна подяка.

Хочеться висловити щось більше ніж подяку за лідерство і надану можливість Volodymyr Groysman, за організацію та проведену, надзвичайно копітку роботу Артем Биденко, підтримку Юрій Стець та команді МІП, всім членам і учасникам комісії з популяризації Валерій ПекарDaniel BilakUlyana Khromyak, Andriy FedorivMaxim LazebnikІрина Дацюк, радникам прем’єра Мирослав Кошелюк, Ирина Золотаревич, британським колегам і партнерам, членам урядової команди.

Окрема дяка Pavel Vrzhesch і команді Banda - ви креатив, ви - Maryana Kahanyak і Export promotion office, Be CENTRIC дякую, що підставили плече і долучилися до розробки єдиного брендбуку UkraineNOW. Всім кого не згадала та хто підтримав, допомогав, надихав щира вдячність.

Брендбук - за посиланням

Рухаємось далі, адже хороше важливіше за погане!

#UkraineNOW

Роксолана Стадник
FB

* Точка зору автора може не збігатися з позицією агентства
Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-