Гроші партій: НАЗК знайшло порушення у дев’яти звітах

Гроші партій: НАЗК знайшло порушення у дев’яти звітах

Укрінформ
Національне агентство з питань запобігання корупції прийняло рішення про затвердження 68 висновків за результатами аналізу звітів політичних партій про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за ІІ квартал 2018 року.

Про це повідомляє прес-служба НАЗК.

“Рішення про затвердження 68 висновків про результати аналізу звітів політичних партій про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за ІІ квартал 2018 року прийняте на засіданні Національного агентства з питань запобігання корупції у п’ятницю, 14 вересня 2018 року”, - йдеться у повідомленні.

Читайте також: НАЗК направило до суду протокол щодо ректора педуніверситету ім. Драгоманова

Зазначається, що 9 висновків містять інформацію про порушення. Зокрема, це порушення встановленого порядку подання або строків подання звіту політичної партії та встановленого порядку надання або отримання внеску на підтримку політичної партії, за що передбачена відповідальність за статтями 212-21, 212-15 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Наголошується, що ці висновки будуть оприлюднені на офіційному веб-сайті НАЗК впродовж п'яти днів з дня прийняття рішення.

Уточнюється, що за ІІ квартал 2018 року до НАЗК надійшли 274 звіти політпартій про майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру, і рішеннями НАЗК від 23 серпня та 31 серпня вже були затверджені 150 висновків про результати аналізу звітів партій про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-