Порошенко почув від Jigsaw кілька ідей щодо боротьбою із дезінформацією

Порошенко почув від Jigsaw кілька ідей щодо боротьбою із дезінформацією

Укрінформ
Президент обговорив протидію російській пропаганді із керівником компанії “Jigsaw”, яка спеціалізується на боротьбі із дезінформацією та кіберстримуванні, Джаредом Коеном.

Про це повідомив прес-секретар Петра Порошенка Святослав Цеголко у Facebook.

“Класна і дуже корисна розмова з керівником компанії “Jigsaw”, яка спеціалізується на боротьбі із дезінформацією та кіберстримуванні. 2013 року він був названий одним із сотні найвпливовіших людей у світі за версією журналу “Тайм”, - зазначив він.

Цеголко розповів, що Джаред Коен повернувся з Авдіївки, де його вразило, як українці чинять опір і борються за свою незалежність. За словами прес-секретаря Президента, очільник “Jigsaw” поділився кількома цінними ідеями, як відбивати кампанію російської дезінформації.

Читайте також: Комітет ВР підготував перші законопроекти у сфері інформбезпеки - спікер

“Ми найліпше зможемо захистити США і ЄС, якщо допоможемо захистити Україну, особливо від російського втручання у вибори в Україні”, - процитував Цеголко Коена.

Також прес-секретар Глави держави висловив сподівання, що досвід керівника “Jigsaw” в Google, а також його одеське коріння і бажання змінити світ обов’язково стане у нагоді українцям, щоб перемогти російську агресію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-