"Самопоміч" виключила чотирьох депутатів Київради, Гусовський - з-поміж них

Укрінформ
Сергія Гусовського, Олексія Руденка, Сергія Харчука та Вадима Васильчука виключили з Об’єднання "Самопоміч" за завдання значної шкоді репутації цій політичної сили.

Про це йдеться у повідомленні партії.

"Ці депутати підтримали рішення Київської міської ради щодо виділення родичам їхнього колеги Романа Марченка земельних ділянок у місті Києві, які попередньо були незаконно ним же захоплені. Загальна площа всіх захоплених ділянок становить понад 1,4 га", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що Роман Марченко використовував свій депутатський мандат для реалізації ймовірно корупційних схем із земельними ділянками у Києві.

Читайте також: Гроші партій: більше всіх на пропаганду витратила "Самопоміч"

У свою чергу, частина депутатів фракції на чолі з Сергієм Гусовським тривалий час не вживали жодних дій та заходів для запобігання таким голосуванням та недопущення шкоди для репутації партії.

"Якщо людина використовує свій статус і посаду для того, щоб здобувати персональну вигоду – отримувати комунальну землю для себе і своєї родини, якщо людина через схеми отримує 14 ділянок у власне користування, – все це свідчить про недоброчесність і недобросовісність цієї людини", - наголосила голова Київської міської партійної організації "Об’єднання "Самопоміч" Оксана Сироїд.

Нагадаємо: Київська міська рада реструктуризувала непогашений борг за зовнішніми запозиченнями.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-