Щодо денонсації договору з РФ по Азовському морю готують політичні рішення - Бабін

Щодо денонсації договору з РФ по Азовському морю готують політичні рішення - Бабін

Укрінформ
Представник Президента України в АР Крим Борис Бабін заявляє, що з приводу денонсації угоди з Росією щодо Азовського моря проводяться наради і будуть прийняті відповідні політичні рішення.

Про це він сказав в ефірі "112 Україна".

"У нас були відповідні наради, ми вислуховували позицію відповідних відомств і з питань угоди 2003 року, і з питань більш контраверсійної угоди 1993 року щодо рибальства на Азові. Але головним у протидії агресору і в Криму, і на Донбасі, і в Азовському морі є посилення відповідної військової та безпекової складової", - сказав Бабін.

Він висловив упевненість, що на підставі тих матеріалів, які надавало Представництво Президента, інші органи влади, які володіють реальним станом справ на Азовському морі, будуть схвалені відповідні політичні рішення, а в межах повноважень органи влади будуть їх виконувати і шукати відповідні механізми їх реалізації.

Читайте також: Про розрив угоди з РФ щодо Азовського моря не може бути й мови - МЗС

"Те, що це питання, безумовно, полягає у пріоритетній увазі і Президента України, і центральних уповноважених органів влади – я це гарантую", - сказав Бабін.

Як повідомлялося, раніше заступник міністра закордонних справ України Олена Зеркаль заявила, що про денонсацію угоди з Росією щодо Азовського моря не може бути й мови.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-