У НАЗК розповіли, що виявили у звітах партій

У НАЗК розповіли, що виявили у звітах партій

Укрінформ
Національне агентство з питань запобігання корупції затвердило 109 висновків за результатами аналізу звітів політичних партій за ІІ квартал 2018 року.

Про це повідомляє прес-служба Національного агентства.

"НАЗК здійснює аналіз звітів політичних партій про майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру за ІІ квартал 2018 року та підготувало 109 висновків про результати такого аналізу... Висновки підготовлено за результатами аналізу Звітів політичних партій, які не є одержувачами коштів, виділених з Державного бюджету України на фінансування їхньої статутної діяльності", - йдеться у повідомленні.

Як зазначили у НАЗК, шість висновків містять інформацію про виявлені порушення вимог законодавства в частині порушення встановленого порядку подання або строків подання звіту політичної партії, за що передбачена відповідальність за статтею 212-21 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Читайте також: НАЗК склало 84 протоколи після перевірки звітів партій

"Висновки будуть оприлюднені на офіційному веб-сайті Національного агентства протягом п'яти днів з дня прийняття рішення", - відмітили у агентстві.

Загалом за ІІ квартал 2018 року до Національного агентства надійшли 273 звіти політичних партій про майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-