Санкції діятимуть, поки Росія не змінить поведінку — Болтон

Санкції діятимуть, поки Росія не змінить поведінку — Болтон

Укрінформ
Санкції Сполучених Штатів Америки проти Російської Федерації діятимуть до того моменту, допоки не зміниться поведінка Росії у світі.

Про це заявив радник президента США з питань національної безпеки Джон Болтон на прес-конференції в Києві, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Щодо санкцій США проти Росії — санкції залишаються в силі і будуть залишатися в силі до того часу, поки не будуть певні зміни у поведінці Росії”, - сказав Болтон.

Він, зокрема, нагадав, що за останні кілька тижнів введено ще нові санкції проти РФ, деякі із яких пов’язані з хіматакою у Великій Британії, та з використанням незаконної хімічної зброї.

“Зараз ми повинні провести перегляд 90-денний, чи Росія припинила хімічну програму і задовольнила вимоги міжнародних інспекторів”, - додав радник президента США.

Читайте також: Гройсман обговорив із Болтоном санкції проти Росії

Як повідомлялося, нова хвиля санкцій США проти Росії через застосування нею нервово-паралітичної речовини “Новічок” у Великій Британії проводитиметься у два етапи, але водночас матиме винятки.

На першому етапі запроваджується заборона на всі товари чи технології, які контролюються Міністерством торгівлі США відповідно до Правил експортного адміністрування.

Другий етап передбачає посилення обмежень, якщо Росія впродовж 90 днів не виконає низку вимог щодо хімічної і бактеріологічної зброї.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-