Гройсман обговорив із Болтоном санкції проти Росії

Гройсман обговорив із Болтоном санкції проти Росії

Фото
Укрінформ
Україна та США мають велике спільне майбутнє і вже зараз формують новий, поглиблений порядок денний відносин. 

Про це сказав Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман під час зустрічі з радником президента США з питань національної безпеки Джоном Болтоном, який завітав до України з нагоди Дня Незалежності, повідомляє Урядовий портал.

«Радий вітати Вас в Україні в такий особливий день для нас. Дякую уряду США за те, як глибоко ви підтримуєте нашу незалежність і відновлення територіальної цілісності. У нас велике спільне майбутнє. Нам є про що говорити і на чому формувати подальшу співпрацю», - сказав Гройсман.

У свою чергу Джон Болтон відзначив, що бути в Києві в День Незалежності – це велика честь і привілей.

«Я чекаю на наші перемовини - по різних питаннях і на бачення того, як ми можемо поглибити співпрацю», - сказав радник президента США.

Читайте також: Болтон наголошує, що США ніколи не визнають анексії Криму

Під час зустрічі сторони порушили багатьох тем – як двосторонньої, так і міжнародної співпраці, передусім в контексті співробітництва з міжнародними фінансовими організаціями, посилення санкційного тиску на країну-агресора та протидії реалізації енергопроекту побудови газопроводу «Північний потік-2». Окремо співрозмовники відзначили, що минулого року взаємний товарообіг зріс більш ніж на третину і склав 4,7 млрд дол. Глава уряду України також нагадав, що попереду – реалізація спільних виробничих планів в енергетичній сфері, в авіабудуванні та виробництві залізничних локомотивів.

Зустріч Володимира Гройсмана з Джоном Болтоном / Фото: Мусієнко Владислав

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-