Йованович заявляє про допомогу США заради зміцнення потенціалу України

Йованович заявляє про допомогу США заради зміцнення потенціалу України

Укрінформ
Сполучені Штати Америки націлені на надання допомоги громадянському суспільству України задля підтримки подальших дії стосовно зміцнення потенціалу держави.

Про це заявила посол США в Україні Марі Йованович під час Міжнародного волонтерського та ветеранського форуму "Там, де ми – там Україна" у Києві, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Коли Україна потребувала нашої допомоги, вона її отримала. Сьогодні люди відрізняються в Україні тим, що вони є сміливими та відважними. На Майдані під час Революції українці отримали потужний заряд для нових перетворень. Завдяки міжнародній допомозі українці змогли внести нові зміни до законодавства та реформувати багато сфер. В Україні, як і в усьому світі, відбуваються зміни, і дуже важливо турбуватися сьогодні про вдів і сиріт українських воїнів. Отже, ми спостерігаємо позитивний досвід співпраці між урядовцями та українською громадою. Українська громада як і уряд України, перебували на боці військових із першого дня війни. На сьогодні ми націлені на надання допомоги громадянському суспільству для того, щоб вони підтримували подальші дії для зміцнення потенціалу країни. Дуже раді бути партнерами українського уряду", - зазначила Йованович.

Водночас акцентувала на тому, що Верховна Рада України виявляється ефективною та доводить, що українське суспільство є рішучим у своєму діалозі з урядом.

Читайте також: Порошенко просить ветеранів розповісти українцям, як змінилася армія

Як повідомлялося, у Києві в Мистецькому арсеналі розпочався міжнародний волонтерський та ветеранський форум "Там, де ми – там Україна". Захід триватиме два дні, 22 та 23 серпня.

Як зазначили організатори, мета форуму – висвітлити необхідність формування коректної та ефективної державної політики у сфері соціалізації ветеранів та залучити представників влади до цього процесу.

Серед учасників - представники понад 120 ветеранських та волонтерських організацій з різних регіонів України та з-за кордону.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-