НАЗК нагадало партіям про “дедлайн” подачі звітів

НАЗК нагадало партіям про “дедлайн” подачі звітів

Укрінформ
Національне агентство з питань запобігання корупції попередило про завершення терміну подачі звітів від політичних партій.

Про це нагадала прес-служба агентства.

"Національне агентство з питань запобігання корупції звертає увагу представників політичних партій, що 9 серпня 2018 року закінчується термін подачі до Національного агентства Звітів політичних партій про майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру за ІІ квартал поточного року", - йдеться у повідомленні.

Так, станом на 1 серпня 2018 року звіти політичної партії про майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру за звітний період до Національного агентства подала 61 партія. 

"В свою чергу Національне агентство нагадує керівникам політичних партій про адміністративну та кримінальну відповідальність, передбачену за порушення встановленого порядку або строків подання Звітів політичних партій, подання завідомо недостовірних відомостей у Звітах політичних партій, порушення порядку надання або отримання внесків, порушення порядку надання або отримання державного фінансування статутної діяльності політичних партій", - додали у НАЗК.

Читайте також: НАЗК повністю перевірить декларації депутата Мартиняка

НАЗК також зауважило, що форма подання звіту має бути заповнена з дотриманням вимог, встановлених "Положенням про порядок подання Звіту політичної партії про майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру", затвердженим рішенням Національного агентства з питань запобігання корупції від 28.07.2016 №2, зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 25.08.2016 за №1185/29315.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-