Матіос каже, що Шепелєв не має

Матіос каже, що Шепелєв не має "компромату": Він порожній, як барабан

Укрінформ
Заарештований колишній народний депутат від ВО "Батьківщина" Олександр Шепелєв не має жодного компромату на українських політиків.

Про це в ефірі "Прямого" заявив головний військовий прокурор України Анатолій Матіос.

"Зараз, можливо, це і не цікаво суспільству, але дуже цікаво величезній кількості політиків: що знає чи що обіцяє розповісти Шепелєв? Порожній, як барабан. Це моя відповідь простою людською мовою...Тобто компроматів ніяких немає", - розповів Матіос.

За його словами, Шепелєву було оголошено підозру в організації замовного вбивства полковника міліції 10 років тому, за яке були засуджені виконавці.

Читайте також: Матіос обіцяє, що справа Савченко за лічені дні дійде до суду

"Ми здобули через 10 років докази і реально маємо підтвердження щодо організації, закупівлі зброї, фінансування, надання замовлення саме з боку цієї особи для вбивства діючого на той момент високопосадовця Управління по боротьбі з організованою злочинністю МВС України", - зазначив прокурор.

Він додав, що у судах слухається ще п’ять кримінальних проваджень щодо екс-депутата, два з яких про доконані факти вбивства, інші – за підозрою в організації та керуванні вчиненням тяжких і особливо тяжких злочинів.

Як повідомлялося, 9 лютого Служба безпеки України затримала біля Києва колишнього народного депутата Олександра Шепелєва, підозрюваного у низці злочинів, серед яких замах на вбивство та розкрадання коштів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-