Заступник держсекретаря США обговорить на конференції в Данії українські реформи

Заступник держсекретаря США обговорить на конференції в Данії українські реформи

Укрінформ
США мають намір офіційно підтвердити підтримку суверенітету й цілісності Української держави, а також обговорити ключові реформи в Україні під час міжнародної конференції в Копенгагені (Данія), що відбудеться наступного тижня.

Американську делегацію очолить заступник держсекретаря США Джон Салліван, повідомили в четвер у Держдепі, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Заступник державного секретаря Джон Салліван з 25 по 29 червня перебуватиме в Голландії, Данії, Алжирі й Марокко для обговорення низки пріоритетів США, в тому числі спільних зусиль, спрямованих на остаточну поразку ІДІЛ, а також сприяння співпраці в протистоянні регіональним та глобальним викликам безпеки", - зазначається в офіційному повідомленні.

Читайте також: Посол Канади назвав успішні реформи в Україні

При цьому уточнюється, що в Копенгагені заступник держсекретаря "очолить делегацію США на міжнародній конференції з питань реформ в Україні "Рушій змін", організованої урядами Данії й України".

Як зауважили в Держдепі, заступник держсекретаря США "підтвердить підтримку Сполученими Штатами незалежності й територіальної цілісності України, ще раз висловивши переконання, що майбутнє України й демократичний розвиток залежать від реалізації серйозних структурних реформ".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-