Російські тюремники не відповіли Денісовій, як почуваються Карпюк і Кольченко

Російські тюремники не відповіли Денісовій, як почуваються Карпюк і Кольченко

Відео
Укрінформ
Уповноважений ВР України з прав людини Людмила Денісова не змогла отримати інформацію від представників пенітенціарних установ про стан здоров'я українських політв'язнів Миколи Карпюка і Олександра Кольченка.

Про це вона повідомила у Facebook.

"На жаль, Сергій В‘ячеславович, який виконує обов'язки установи, не захотів розмовляти, сказав, що я вже на всі телефони телефонувала, але "чекайте встановленого законом терміну, і тоді ви зможете отримати відповідь на питання, коли зможете відвідати Карпюка Миколу Андроновича. Тобто, як і раніше, всі ці домовленості, досягнуті між президентами, блокуються на рівні виконавців. Чекатимемо відповіді", - заявила вона.

Раніше Денісова намагалася зателефонувати керівнику Федеральної служби виконання покарань області Мурманська Олексію Клімову, проте той зараз перебуває у відпустці, а тому інформацію про Миколу Карпюка Денісовій не надали.

Читайте також: Денісова хоче дізнатися про стан здоров'я Сенцова через Євросуд

Також вона зателефонувала представникам колонії, де знаходиться Олександр Кольченко, проте українському омбудсмену не надали жодної інформації про стан здоров'я Кольченка, оскільки керівник виправної колонії Дмитро Гордов не зміг підійти до телефону.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-