Права людини не входять до інтересів Кремля: Порошенко прокоментував резолюцію ЄП

Права людини не входять до інтересів Кремля: Порошенко прокоментував резолюцію ЄП

Укрінформ
Резолюція Європарламенту із засудженням масових порушень РФ прав людини є консолідованим голосом європарламентаріїв на захист понад 70 українських політв’язнів, яких продовжує катувати кремлівський режим.

Про це написав у Facebook Президент України Петро Порошенко.

"Важлива резолюція Європарламенту із засудженням масових порушень Росією прав людини, в тому числі й на тимчасово окупованих українських територіях. Консолідований потужний голос європарламентаріїв на захист понад 70 українських політичних в’язнів, яких продовжує насильницько утримувати та катувати кремлівський режим", - написав Порошенко.

Він наголосив, що Україна та світ пам’ятають і борються за звільнення кожного українського політв’язня.

Читайте також: Клімкін подякував Європарламенту за вимогу звільнити 70 українських політв'язнів

"Чемпіонат світу з футболу в Росії міг би стати гарною нагодою для гуманітарних жестів, але, схоже, права людини не входять до життєвих інтересів Кремля", - констатував Президент.

Як повідомляв Укрінформ, Європарламент 14 червня ухвалив резолюцію «Щодо Росії, в особливості щодо справи політичного в’язня Олега Сенцова», в якій суворо засудив масові систематичні порушення прав людини в Росії та в окупованому Криму і вкотре вимагає від російського керівництва негайно та безумовно звільнити усіх протиправно утримуваних політичних в’язнів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-