Жебрівський поговорив без преси з Волкером та Йованович

Жебрівський поговорив без преси з Волкером та Йованович

Фото
Укрінформ
Голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський зустрівся зі Спеціальним представником Держдепартаменту США з питань України Куртом Волкером та Послом США в Україні Марі Йованович.

Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

"Провів коротку розмову без преси з Куртом Волкером, Спеціальним представником Держдепартаменту США з питань України та Марі Йованович, Послом США в Україні. Обговорили безпекову, економічну та суспільно-політичну ситуацію на Донеччині", - написав Жебрівський.

Він зазначив, що у вівторок, 15 травня, було оголошено чергову ініціативу Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), в рамках якої протягом п'яти років області України, які постраждали від російської агресії, отримають 125 мільйонів доларів. Серед областей, які отримають допомогу, є й Донеччина. Мета цієї допомоги, за словами заступника Адміністратора Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) Брока Бірмана, які наводить Жебрівський, - «сприяти усуненню впливу кремлівської агресії, яка чинить розбрат, та подоланню наслідків збройного конфлікту, що триває в регіоні».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-