Більшість заяв “радикала” Мосійчука не відповідають дійсності — КВУ

Більшість заяв “радикала” Мосійчука не відповідають дійсності — КВУ

Укрінформ
Народний депутат «Радикальної партії Олега Ляшка» Ігор Мосійчук оперує здебільшого неправдивими фактами у своїх публічних виступах.

Такий висновок зробили експерти проекту «Дослівно», проаналізувавши останні виступи політика 5 та 18 квітня на телеканалі «112-Україна» під час програми «Вечірній прайм» та 4 квітня на телеканалі «4 канал» під час програми «44 хвилини», інформує «Всеукраїнська громадська організація «Комітет виборців України» у повідомленні, що є в розпорядженні Укрінформу.

«Наші експерти зафіксували низку неправдивих заяв під час виступу Ігоря Мосійчука на одному з телевізійних каналів. Це свідчить або про необізнаність політика у темах, або про свідоме бажання депутата ввести в оману глядачів», - зауважив голова Комітету виборців України Олексій Кошель.

Читайте також: Депутат Мосійчук назвав вибух авто у Києві "сімейними розборками"

Зазначається, що для аналізу експерти відібрали кілька фактів, якими оперував Мосійчук. Так, із п'яти проаналізованих заяв три були неправдивими, одна виявилась перебільшенням і лише одна - правдою.

Як повідомлялося, у рамках проекту «Дослівно» проходить фактчекінг заяв провідних політиків. Раніше було проаналізовано заяви Володимира Гройсмана, Міхеїла Саакашвілі, Олега Ляшка, Надії Савченко, Семена Семенченка, Арсенія Яценюка, Ігоря Гриніва, Сергія Капліна, Андрія Садового, Анатолія Гриценка та Артура Герасимова.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-