"Бурштиновий" Розенблат програв Ситнику "ФБРівську справу"

Укрінформ
Окружний адміністративний суд Києва відмовив народному депутату Бориславу Розенблату в задоволенні позову щодо визнання протиправним залучення Федерального бюро розслідувань США до оперативно-розшукової діяльності НАБУ.

Про це інформує прес-служба Окружного адміністративного суду міста Києва. 

«Відбулося судове засідання у справі за позовом народного депутата Борислава Розенблата до директора НАБУ Артема Ситника, Служби безпеки України, третя особа - Національне антикорупційне бюро України. Після виходу з нарадчої кімнати Окружний адміністративний суд міста Києва ухвалив рішення - відмовити Бориславу Розенблату у задоволенні позовних вимог», - ідеться у повідомленні.

Зазначається, що відповідне рішення суд ухвалив з огляду на те, що позивач не зміг довести  обставини, на які він посилався у підтвердженні своїх позовних вимог.

Як повідомлялося, Розенблат просив суд визнати протиправними дії директора НАБУ  щодо залучення до оперативно-розшукової діяльності на території України працівників ФБР без попереднього укладення міжнародного договору, як це передбачено законом «Про міжнародні договори». 

Читайте також: Розенблату і Полякову обмежили термін вивчення справи - САП

Крім того, Розенблат просив суд визнати протиправною бездіяльність СБУ щодо недотримання належного та повного контролю за забезпеченням охорони державної таємниці НАБУ, а саме розголошення інформації з грифом «державна таємниця» працівникам ФБР без попереднього укладення відповідного міжнародного договору.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-