Погрози Кремля не завадили коаліції відповісти на хіматаку в Сирії - Турчинов

Погрози Кремля не завадили коаліції відповісти на хіматаку в Сирії - Турчинов

Укрінформ
Секретар Ради національної безпеки та оборони України переконаний у тому, що удари США, Британії та Франції по хімічних об'єктах Сирії є адекватною реакцією на використання хімічної зброї режимом Асада.

Таку думку він висловив у Тwitter.

“Американські військові та їх союзники, нанісши точкові удари по сирійських військових об’єктах, продемонстрували свою професійну та адекватну реакцію на використання хімічної зброї режимом Асада”, - зазначив Турчинов.

Він підкреслив, що агресивні заяви та попередження Кремля, завдяки військовій допомозі якого продовжує існувати сирійський режим, не змогли зупинити справедливого покарання.

Читайте також: Юнкер вимагає покарати причетних до застосування хімзброї у Сирії

Як повідомляв Укрінформ, вночі США, Велика Британія та Франція завдали ударів по кількох об'єктах на території Сирії, які могли використовуватися для виробництва хімічної зброї. За словами міністра збройних сил Франції Флоранс Парлі, Росія була заздалегідь попереджена про удари.

НАТО та низка розвинених країн світу підтримали такі дії.

Президент Росії Путін назвав авіаудари щодо Сирії актом агресії. А сирійська армія заявила, що це не завадить Сирії боротися із терористами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-