Омелян каже, що звільнить Ноняка

Омелян каже, що звільнить Ноняка "без дискусій"

Укрінформ
Міністр інфраструктури України Володимир Омелян заявляє, что нинішнього керівника Укртрансбезпеки Михайла Ноняка буде звільнено без будь-яких дискусій.

Про це він сказав у коментарі журналістам у п'ятницю, 6 квітня, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"У мене дискусії з Ноняком не буде. Він буде звільнений і дай бог для нього, щоб він не потрапив до в'язниці. Я не потерплю в команді, яка мені підконтрольна, відвертої брехні та корупції. Про це я його попереджав неодноразово. Для мене будь-яка взаємодія з ним завершена”, - сказав Омелян.

“Відбулася зустріч Прем'єр-міністра, міністра інфраструктури та керівника Укртрансбезпеки, після якої останньому було чітко сказано негайно припинити корупцію в його структурі. У відповідь на це ми маємо два арешти співробітників Укртрансбезпеки у зв'язку з поборами за міжнародні дозволи", - додав міністр.

Читайте також: Ноняк обіцяє очистити Укртрансбезпеку від корупції

Омелян зазначив, що минулого року була аналогічна ситуація для українських перевізників.

"Ви пам'ятаєте, минулого року була проблема для українських перевізників, тому що був дефіцит дозволів, так як вони продавалися нелегально за кеш", - наголосив міністр.

Як повідомлялося, у січні Омелян висловив невдоволення роботою очільника Державної служби України з безпеки на транспорті Ноняка та сказав, що не виключає кадрових змін у відомстві. У кінці березня Омелян вніс подання до Кабінету міністрів про звільнення Ноняка.

У свою чергу Ноняк 6 квітня висловив думку, що якщо міністр інфраструктури незадоволений його роботою, то має йому про це сказати особисто, а не публічно висловлюватися з цього приводу.

Тим часом правоохоронці 5 квітня затримали у Києві посадовця Укртрансбезпеки за одержання хабарів за видачу дозволів на міжнародні вантажні перевезення. Встановлено, що чиновник брав за документи від 100 до 500 доларів, у той час як їх офіційна вартість становить 49 грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-