Керівник Укртрансбезпеки хоче почути претензії особисто від Омеляна

Керівник Укртрансбезпеки хоче почути претензії особисто від Омеляна

Укрінформ
Голова Укртрансбезпеки Михайло Ноняк вважає, що міністр інфраструктури Володимин Омелян має з ним особисто обговорювати невдоволення його роботою, а не публічно висловлюватися з цього приводу.

Про це Ноняк заявив журналістам у п'ятницю, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Знаєте, чвари повинні вирішуватися віч-на-віч, і якщо у міністра є претензії чи я йому не подобаюсь, він мені повинен сказати особисто, і ми повинні з ним ці моменти обговорювати. А те, що він говорив публічно (про невдоволення роботою Ноняка - ред.)... Я хочу сказати, що мені абсолютно не соромно за нашу роботу. Наша робота є ефективна, вона приносить хороший результат для суспільства", - заявив курівник Укртрансбезпеки.

Відповідаючи на запитання, чи подаватиме він до суду, якщо Кабмін задовольнить подання Омеляна щодо його звільнення, він сказав, що "не звик подавати до суду".

"Знаєте, я не звик подавати в суд, але я готовий конструктивно доповісти голові уряду і на уряді про свою діяльність", - заявив Ноняк.

Читайте також: Ноняк прокоментував звинувачення Омеляна

Як повідомлялося, у січні міністр інфраструктури Омелян висловив невдоволення роботою очільника Державної служби України з безпеки на транспорті Ноняка та зазначив, що не виключає кадрових змін у відомстві.

У кінці березня Омелян вніс подання до Кабінету міністрів про звільнення Ноняка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-